LEDEN LOGIN
  USER NL-
  PASSWORD
   >Nieuw lid  >Help

SPANJE’S GROOTSTE WIJNCLUB
 • Sinds 1973 is Vinoselección Spanje’s belangrijkste wijnclub, met meer dan 160.000 leden in eigen land en in het buitenland.

 • LEES VERDER

  ONZE FILOSOFIE
 • Het zoeken en selecteren van wijnen van hoge kwaliteit wier “ontdekking” onze leden de gelegenheid geeft een speciaal en moeilijk toegankelijk, misschien zelfs exclusief product te ontvangen.

  LEES VERDER


  ZONDER VERPLICHTINGEN
 • Lid zijn verplicht u niet tot een minimum aankoop. VINOSELECCION garandeert altijd de kwaliteit van zijn producten, en gelijk welke bestelling waarmee u niet volledig tevreden bent, wordt terugbetaald of veranderd.

 • LEES VERDER

  GRATIS LEVERING
 • Alle bestellingen worden gratis aan huis geleverd.

  LEES VERDER

  UITGEBREIDE INFORMATIE
 • Elke maand ontvangt u gedetailleerde informatie over onze selecties, d.m.v. onze 'Maandselectie brieven'. Bovendien bieden wij u gedurende het hele jaar specialiteiten aan in onze kwartaalcatalogus, website en emails.

 • EXCLUSIEF
 • Door onze Bijzondere Aanbiedingen kunt u van exclusieve producten genieten, het recht hebben een bepaald aantal beperkte Grandes Reservas van de beste wijnhuizen aan te schaffen of de meest begeerde wijnen te kopen alvorens ze op de markt verschijnen.

  LEES VERDER


 • VINOSELECCIÓN SINDS 1973

  Aan het begin van de zeventiger jaren begon Spanje zijn horizon te verruimen met de politieke overgang en begon een periode van nieuwe economische ontwikkeling. In deze context komt de Italiaan Massimo Galimberti, liefhebber en kenner van de wereld van de wijn, aan in Spanje en merkt onmiddellijk waar de gebreken van de Spaanse wijnmarkt liggen. Er was slechts een zeer klein marktsegment voor kwaliteitswijnen en de verkoop op afstand was praktisch onbekend. Om deze barrières te overwinnen stichtte Massimo Galimberti in mei 1973 VINOSELECCION, de eerste wijnclub van het land, met het doel de kwaliteitswijnen te verspreiden en erkenning te brengen en ze rechtstreeks van het wijnhuis naar de leden thuis te brengen. Een formule die snel succes had onder spaanse wijnliefhebbers die een product wilden kennen dat op dat ogenblik een geweldige expansie begon.

  DE INTERNATIONALE EXPANSIE
  Aan het einde van de jaren 80 begon de Club haar internationale expansie. Vandaag de dag ontvangen duizenden clubleden in Groot Britannië, Duitsland en Nederland dezelfde wijnen als de spaanse leden; direct van de bodega bij hen thuis bezorgd.

  TERUG


  ONTDEKKING VAN DE WERELD VAN DE WIJN

  VINOSELECCIÓN heeft zijn reden van bestaan in de kennis, ontdekking en verspreiding van de beste wijnen. Deze moeilijke taak wordt uitgevoerd door een team van oenologen, wijnbouwers en sommeliers zich er op toeleggen de leden een uitgebreid gamma mogelijkheden aan te bieden, zoals de aankoop van exclusieve wijnen (gemaakt door verschillende wijnhuizen met de steun en onder supervisie van het Technisch Team van de Club), de aankoop van wijnen met een beperkte productie of het kopen van “primeurwijnen” (alvorens ze op de markt verschijnen).
  UW SITUATIE ALS LID
  Leden kunnen wijnen kopen als abonnee of als niet-abonnee.

  Lidmaatschap betekent dat u informatie ontvangt over onze club en over onze wijnen. Gedurende het jaar ontvangt u aanbiedingen met uitgebreide informatie over de geselecteerde wijnen.
  Lidmaatschap bij VINOSELECCIÓN is volledig kostenloos: u betaalt geen lidmaatschapskosten en u bent niet verplicht minimale hoeveelheden wijn te bestellen.
  De bestelde wijnen worden bij u thuis bezorgd en de vermelde prijzen in onze publicaties zijn altijd de eindprijzen, dat wil zeggen inclusief BTW en verzendkosten.

  U ontvangt een persoonlijk klantnummer, dat tevens dient als inlognaam op onze website.
  U kunt bestellingen plaatsen op onze website, via E-mail, per telefoon, per fax en per post. Wij bezorgen binnen 2 weken de bestelde wijn bij u thuis.

  Betalen kunt u per Credit Card (VISA of Mastercard) of per overmaking op onze (nederlandse) bankrekening binnen 5 dagen na goede ontvangst van de wijn.


  Abonnees:

  • ontvangen 6 keer per jaar onze Maandselecties en vier keer per jaar onze catalogus. Het bevat veel interessante aanbiedingen en uitgebreide informatie over ons 100% Spaanse wijnaanbod
  • ontvangen automatisch onze Selectie van de Maand (6 keer per jaar in een 12 flessen karton). De selectie bestaat uit 6 flessen van elk van de twee voorgestelde wijnen. Wanneer abonnees een Selectie van de Maand niet wensen te ontvangen kunnen ze de bestelling annuleren of veranderen voor de aangegeven annuleerdatum.
  • ontvangen regelmatig speciale interessante aanbiedingen

  Niet-Abonnees:

  • ontvangen onze 'Maandselectie brieven', 11 keer per jaar om u te informeren
  • ontvangen alleen wijnen die ze expliciet besteld hebben
  • ontvangen regelmatig interessante speciale aanbiedingen

  Onze selecties zijn nauwkeurig uitgezocht en geproefd door onze technische afdeling. Er bestaat ook de mogelijkheid van een abonnement op onze maandelijkse selectie. Elk lid beslist zelf of hij zich op deze selectie abonneert.
  Nadat hij zich abonneert ontvangt hij de 6 verschillende selecties zonder nog elke selectie specifiek te dienen aan te vragen.
  Elke abonnee heeft het recht de bestelling te annuleren indien hij bij het ontvangen van de 'Maandselectie brief' waarin de selectie beschreven wordt, merkt dat de selectie waarop hij geabonneerd is, hem niet interesseert.

  Naast de Maandselecties bieden we u een gamma aan magnifieke producten als de Meesterstukken, onze Aanbevelingen en onze Huiswijnen.

  TERUG


  KWALITEIT GEGARANDEERD

  De Club biedt haar leden persoonlijke service, zowel voor het aannemen van bestellingen en klachten als voor technische raadgeving over elk willekeurig product. Bovendien garandeert VINOSELECCIÓN altijd de kwaliteit van haar producten. Elk product dat niet volledig tegemoet komt aan de wensen van een lid wordt direct terugbetaald of vervangen.

  TERUG

  GRATIS LEVERING

  VINOSELECCION levert alle bestellingen van haar leden aan huis dankzij een uitgebreid distributienet dat het hele land bestrijkt. Bovendien heeft het een logistiek centrum in Duitsland, Engeland en Nederland met de met de juiste omstandigheden om een zo goed mogelijke bewaring van de wijn te garanderen.

  TERUG


  WIJN “EN PRIMEUR”

  De wijn wordt u ter beschikking gesteld alvorens hij op de markt verschijnt. Door deze formule worden de leden eigenaar van een wijn die nog aan het rijpen is in de vaten van de wijnproducent en die thuis worden bezorgd zodra de wijn de categorie Crianza, Reserva of Gran Reserva bereikt.

  TERUG
   
  Privacy Statement
  Cookies