IZADI LARROSA 2019
  De pionier van de nieuwe Spaanse roséwijnen voor slechts €9.92 per fles
Koop de trendy roséwijn voor slechts €9,90 per fles. Het is rioja en het is Izadi. Om meer kunnen we niet vragen, toch? En vergeet niet dat, zoals altijd, de verzending gratis is.
  IZADI LARROSA 2019
  Bodegas Izadi
  D.O.Ca. Rioja
  
 
 REF: VH2018
 PRIJS: € 59,50
Izadi Larrosa 2019 is de laatste oogst van Bodegas Izadi's sensationele roséwijn. Het is namelijk dé wijn die de deuren opende voor de nieuwe Spaanse roséwijnen, ook bekend als new age roséwijnen, herkenbaar door de lichtroze of ui-achtige kleur. De wijn is bereid met garnacha-druiven, afkomstig van oude wijngaarden die op grote hoogte zijn aangeplant. Dankzij deze kwaliteiten wordt de kleur behaald met behoud van een hoge concentratie in aroma's en smaak.
We weten dat je van deze wijn zal houden omdat het ook het kenmerk van Izadi draagt, een beroemde bodega van Rioja Alavesa, die zich onderscheidt door de uitdrukking van het terroir over te brengen op zijn wijnen en door te kiezen voor precisie wijnbouw op zeer kleine percelen, met oude wijngaarden van hoge kwaliteit en zeer lage opbrengsten.
Koop de trendy roséwijn voor slechts €9,92 per fles. Het is rioja en het is Izadi. Om meer kunnen we niet vragen, toch? En vergeet niet dat, zoals altijd, de verzending gratis is.

BESCHRIJVING

Izadi Larrosa 2019 is het resultaat van een selectie van oude wijnstokken die op grote hoogte zijn geplant in bekervorm, misschien wel één van de hoogste in de Rioja. Een totaal van 20 hectare aan wijnstokken met een leeftijd van ongeveer 40 jaar. Deze roséwijn verovert je met zijn frisse aroma's van wit fruit, peer, kers en appel. Licht en aangenaam in de mond, met aroma's van sappig fruit. Subtiel en persistent aroma met een goede zuurgraad.